خلاصه مقالات ژورنال کلاب 29 ارديبهشت97
306157.mp3
خلاصه مقالات ژورنال کلاب 29 ارديبهشت97
چکيده فارسي مقاله ژورنال کلاب
عنوان مقاله: نقش خط مشي هاي(سياست گذاري) سنجش در ارتباط بين يادگيري و عملکرد
The role of the assessment policy in the relation between learning and performance
تاريخ ارايه: ??/??/????
ارائه دهنده: اسحاق مرادي
دانشجوي دکتراي آموزش پزشکي
زمينه:
بهينه سازي يادگيري دانشجويان و عملکرد علمي شان، يک چالش مداوم براي دانشکده هاي پزشکي است. سياست گذاري هاي ارزيابي، ممکن است هم بر عملکرد و هم بر يادگيري موثر باشد. سابقا، در مورد يادگيري خودتنظيمي و مشارکت برنامه ريزي شده در فعاليت هاي يادگيري گزارشاتي شده است با اين حال، ارتباط بين يادگيري خودتنظيمي، مشارکت و عملکرد دانشگاهي تحت سياست هاي مختلف سنجش کمتر شناخته شده است.
هدف:
هدف از اين مطالعه بررسي تفاوت ميانگين نمرات در يادگيري خودتنظيمي، مشارکت و عملکرد آکادميک دانشجويان تحت دو سياست سنجش است: ? – سياست ارزيابي حاوي استاندارد عملکرد پايين و استيک پايين تر(قديمي) ?- سياست سنجش شامل استانداردهاي عملکرد بالاتر با استيک بالاتر(جديد). علاوه بر اين، اين تحقيق بررسي کرده که آيا روابط بين دانشگاه عملکرد آکادميک، SRL و مشارکت در هر دو سياست ارزيابي، مشابه هم است يا خير.
روش و متد:
تعداد ??? دانشجوي سال اول پزشکي تحت سياست ارزيابي قديمي و تعداد ??? دانشجو هم تحت سياست ارزيابي جديد با تکميل پرسشنامه استراتژي هاي انگيزشي يادگيري درباره يادگيري خودتنظيمي مورد بررسي قرار گرفتند. جهت تحليل از مدلسازي معادلات ساختاري و MANOVA استفاده شد.
يافته ها
به طور کلي، عملکرد، يادگيري خودتنظيمي SRL و مشارکت دانشجويان سال اول تحت سياست هاي سنجش جديد، در مقايسه با دانشجويان تحت سياست هاي سنجش قديمي، به طور معني داري بالاتر بود. ارتباط بين عملکرد، يادگيري خودتنظيمي و مشارکت دانشجويان سال اول، در سراسر سياست هاي ارزيابي، مشابه بود.
نتيجه گيري:
اين مطالعه نشان مي دهد که عملکرد آکادميک بالاتر، تحت سياست هاي جديد سنجش با استاندارهاي عملکرد بالاتر و استيک بالاتر، منجر به مشاکت و يادگيري خودتنظيمي بالاتر مي شود ولي ارتباطي بين عملکرد آکادميک، مشارکت و يادگيري خودتنظيمي(در دو خط مشي سنجش) وجود ندارد.
در مجموع، سياست هاي سنجش، به طور بالقوه مي تواند باعث بهينه سازي و ارتقاء عملکرد و يادگيري دانشجويان گردد.
کاربرد عملي:
استفاده سياست گذاران، دست اندرکاران و مديران آموزشي، به ويژه در زمينه ارزيابي دانشجويان، تا قبل از انجام هرگونه تصميم گيري و سياست گذاري در اين زمينه، مطالعه و بررسي نمايند که اين تصميم ها و سياست گذاري(تعيين خط مشي)، تا چه ميزان مي تواند در نهايت، منجر به بهبود عملکرد آکادميک و مشارکت فراگيران سيستم آموزشي گردد.
: